گزارش بازدید وب سایت :

تعداد بازدید های هفته : ۱۴۲۰ مورد

تعداد بازدید های کل : ۲۴۴۰۷۹ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٣٩٦/٣/٢٣ - ۵۹۸ مورد

چهارشنبه ٢٢ آذر ١٣٩٦ ساعت ٠:٠ ق.ظ   ( بازدید : 77 نفر )

برگزاری کارگاه آموزشی پوستر مراقب باشیم سگ ها ما رو گاز نگیرنددر مرکز بهداشت مانه وسملقان جهت کارشناسان مراکز خدمات جامع سلامت و مربیان بهداشت مدارس

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان:  کارگاه آموزشی پوستر مراقب باشیم سگ ها ما رو گاز نگیرند ویژه کارشناسان مراکز خدمات جامع سلامت و مربیان بهداشت مدارس درمحل سالن آموزش مرکز بهداشت برگزارگردید.

خانم دکتر زهراجهانی سرپرست مرکز بهداشت بیان فرمودند:باتوجه به بروزبالای مواردحیوان گزیدگی در سطح شهرستان و چون در حدود ۳۰ درصد این موراد دربین دانش آموزان رخ داده است این کارگاه برگزار گردید و آموزش ها به سایر سطوح به شیوه آبشاری  داده می شود،درهمین راستا این پوستر آموزشی جهت آموزش دانش آموزان مقطع ابندایی(دوره دوم)ومتوسطه (دوره اول)تهیه و توزیع شده است که توسط مراقبین سلامت و بهورزان آموزش داده می شود.

منبع : مرکزبهداشت چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

این مطلب فاقد نظر می باشد.

پوستر هفته سلامت 1393 (۴۲۲۱ بازدید)
پوسترهفته سلامت 1394 (۱۳۵۴ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...