گزارش بازدید وب سایت :

تعداد بازدید های هفته : ۱۰۳۳ مورد

تعداد بازدید های کل : ۲۶۶۵۵۳ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٣٩٦/٣/٢٣ - ۵۹۸ مورد

برگزاری جلسه هماهنگی اجرای برنامه جامع پیشگیری و کنترل اضافه وزن در شهرستان مانه و سملقان

یكشنبه ٢٧ آبان ١٣٩٧ ساعت ١٢:٠ ب.ظ   ( بازدید : 48 نفر )

جلسه هماهنگی بین ادارات مرتبط جهت اجرای برنامه جامع پیشگیری و کنترل اضافه وزن در کودکان و نوجوانان در شهرستان مانه و سملقان برگزار شد.

به گزارش " وب دا " معاون بهداشتی شبکه بهداشت شهرستان مانه و سملقان بیان کرد : این جلسه باحضور کارشناسانی از اداره آموزش و پرورش و اداره ورزش و جوانان شهرستان به منظور هماهنگی در اجرای برنامه جامع پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی در کودکان و نوجوانان برگزارشد .
دکتر جهانی تصریح کرد : در این جلسه ۴سالن،آموزشی ورزشی  جهت مقاطع ابتدایی و متوسطه به تفکیک دختر و پسر برای اجرای برنامه در نظر گرفته شود و مقرر شد جهت انجام طرح و ارزیابی های مربوطه مشاورین روان و مراقبین سلامت هردو ارگان همکاری لازم را داشته باشند

منبع : شبکه بهداشت و درمان مانه و سملقان چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

این مطلب فاقد نظر می باشد.

پوستر هفته سلامت 1393 (۴۳۸۳ بازدید)
پوسترهفته سلامت 1394 (۱۴۸۹ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...