خانم اسماء لنگری
 کارشناس تغذیه
 
شرح وظایف :
- آشنایی با دستورالعمل‌ها، قوانین، مقررات، آئین‌نامه‌ها و بخشنامه‌های مربوط به بهبود تغذیه جامعه
- شناسایی و اولویت‌بندی مشکلات تغذیه‌ای شایع در منطقه
- ابلاغ آئین‌نامه‌ها، دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های مرتبط با برنامه‌های بهبود تغذیه به واحدهای ذی‌ربط
- ارزشیابی منظم فعالیت‌های انجام‌شده در زمینه برنامه‌های بهبود تغذیه جامعه 
- تحلیل فعالیت‌های انجام‌شده در زمینه برنامه‌های بهبود تغذیه جامعه
- جمع‌آوری مداوم اطلاعات و داده‌های موجود در حوزه سلامت تغذیه‌ای جامعه و انجام اقدامات لازم بر اساس داده‌های موجود
- مشارکت در تدوین برنامه عملیاتی بهبود تغذیه جامعه با لحاظ برنامه‌های کشوری، نیازها و امکانات مالی و نیروی انسانی 
- مشارکت در انجام نیازسنجی تغذیه‌ای جامعه و بهره‌برداری و برنامه‌ریزی بر اساس نتایج حاصله
- مشارکت در تنظیم برنامه‌های غذایی گروه‌های سنی و جنسی افراد جامعه 
- مشارکت در تحقیقات و پژوهش‌های کاربردی در عرصه سلامت تغذیه‌ای جامعه
- شرکت فعال در دوره‌های بازآموزی در جهت ارتقا سواد و مهارت تغذیه‌ای جهت بهره‌برداری در انجام وظایف
- هماهنگی با مسئولین و کارشناسان بالادستی جهت حسن انجام وظایف محوله
- پاسخگویی به‌موقع و انجام اقدامات لازم در خصوص نامه‌های وارده و بخشنامه‌های واصله
- هماهنگ نمودن فعالیت شهرستان‌های تحت پوشش بر اساس برنامه‌های کشوری
- اجرای کمپین‌های اطلاع‌رسانی در خصوص تغذیه 
- جمع‌آوری گزارش فعالیت‌های انجام‌یافته در سطح استان و ارائه گزارش به مقامات بالاتر
- جلب همکاری و مشارکت  بین بخشی جهت حل مشکلات تغذیه‌ای جامعه
- شرکت فعال در کنگره‌ها و همایش‌ها و گردهمایی‌های مرتبط جهت بهره‌برداری در حسن اجرای برنامه و فعالیت‌های تغذیه‌ای
- ارتباط با مراکز علمی و پژوهشی در جهت ارتقای سطح آگاهی و اطلاعات تغذیه‌ای
- تهیه و تدوین مطالب و متون آموزشی جهت ارتقا دانش کارکنان و افراد جامعه
- اجرای برنامه آموزشی در خصوص فرایندهای تغذیه در سطوح مختلف سازمانی
- مشارکت در برنامه‌های آموزشی و کارآموزی دانشجویان رشته تغذیه و سایر رشته‌ها
- برگزاری کارگاه‌های آموزشی و تدریس در آن
- نظارت فنی و اداری بر عملکرد همکاران شهرستان‌ها
- برآورد نیاز به اقلام و ابزارهای بهبود تغذیه و پیگیری تأمین آن‌ها
- پیگیری اعتبارات تخصیص‌یافته و توزیع آن
- تشکیل کمیته‌های مرتبط با برنامه‌های بهبود تغذیه
- پایش شاخص‌های تغذیه‌ای
- انجام هرگونه فعالیت مرتبط با شغل برحسب نظر مافوق در چارچوب مقررات
- برنامه‌ریزی برای حسن انجام برنامه‌ها و فرآیندهای کشوری جاری و ابلاغی بهبود تغذیه جامعه
- برنامه‌ریزی برای مشکلات اولویت‌دار سلامت تغذیه‌ای جامعه و طراحی و اجرای مداخلات مناسب تغذیه‌ای برحسب شرایط موجود در صورت تأمین دروندادها و امکانات لازم با هماهنگی دفتر بهبود تغذیه و مسئولین دانشگاه
- نظارت بر فعالیت‌های مختلف و تعریف‌شده بهبود تغذیه جامعه در سطوح مختلف در منطقه تحت پوشش
- پایش برنامه‌ها و فرآیندهای جاری بهبود تغذیه و ارائه پس‌خوراند
- برنامه‌ریزی برای ارتقا برنامه‌ها و فعالیت‌های مشکل‌دار بهبود تغذیه جامعه
- برنامه‌ریزی در خصوص آموزش تغذیه برای جامعه تحت پوشش
- نظارت و پیگیری  ارائه خدمات تغذیه‌ای و آموزش موضوعات تغذیه‌ای در مراکز و خانه‌های بهداشت 
- تلاش برای کسب دانش و مهارت فردی و انتقال آن به افراد و گروه‌های هدف 
- مشارکت در تهیه، تدوین و اجرای طرح‌های تحقیقاتی
- انجام پژوهش‌های کاربردی در راستای اهداف نظام سلامت و برنامه‌های بهبود تغذیه 
- انجام فعالیت‌های لازم در جهت افزایش سطح دانش و مهارت فنی برای بهبود کیفیت و ارتقای برنامه‌ها
- نیازسنجی آموزشی کارکنان و طراحی دوره‌های آموزشی و انجام کارهای مربوط به آن
- توانمندسازی، توجیه و آموزش بدو خدمت نیروهای جدیدالورود 
- سایر امور محوله زیر نظر مسئولین مربوطه
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید